• УПИСИ во тек за школска 2015/2016 год.

  Научете да свирите, пеете, компoнирате, групно да музицирате...

  Учете Пијано, Виолина, Гитара, Естрадно/Соло Пеење, Бас Гитара, Тапани, Традиционални инструменти...

  Започнуваат УПИСИТЕ за летните курсеви. прочитај повеќе »

  Credo School of Music
 • Секој умее, секој знае, секој може!

  Музичкото училиште Кредо е совршен избор за почетници, аматери, и професионалци, од сите возрасти. Ние нудиме соодветна програма за секој студент - од програмата за индивидуални и одредени интереси кон одредена настава, па се до групно музицирање. прочитај повеќе »

  Credo School of Music
 • Научете да свирите, пеете, компoнирате, групно да музицирате...

  Учете Пијано, Виолина, Гитара, Естрадно/Соло Пеење, Бас Гитара, Тапани, Традиционални инструменти.. единствено кај нас научете и бидете професионален Dj..... Започнуваат УПИСИТЕ за учебната 2015/2016 год. прочитај повеќе »

  Credo School of Music

Оддели

Оддели

За Нас

За Нас

Во нашето музичко училиште, сите наставници се професионални музичари со специјална обука. Целиот концепт се базира на мотивација, практично значење и настава со пријателски дух.

Ние им помагаме на нашите студенти да станат луѓе со самодоверба, кои се изразуваат преку музиката и ја користат за да ги остварат своите потенцијали. повеќе »

Новости

Новости

CREDO SCHOOL OF MUSIC Сега и во Населба АЕРОДРОМ!

Најголемата населба во Македонија  доби сертифицирано музичко училиште. Локацијата е во центарот на општината точно позади новиот трговски центар Capitol. Музичкото училиште „Credo“ најавува обемна летна програма на курсеви, квалитетен наставен кадар и многу новитети. „Во нашето музичко училиште, сите наставници се професионални музичари“ прочитај повеќе »


banner-podrzuvaci

Бул. Партизански Одреди 153, 1000 Скопје (Порта Влае)

Бул. Јане Сандански 67/2 ( Аеродром позади CAPITOL)

070 929-298 / 071 388-173 / 02 3088-179

credoschoolofmusic@gmail.com